Sider

søndag 6. januar 2013

Nytt år- nye muligheter

Godt nyttår folkens, da er vi jammen i gang med 2013 :) I dag ble jeg veldig inspirert av Anne Kristine og ville prøve meg på en mer avansert tag enn vanlig. Det er utrolig gøy å leke seg med farger og teknikker på disse tagene.

  Jeg har embosset Happy Birthday med Walnut Stain fra Tim Holtz, ellers har jeg brukt fargene Aghed Mahogny, Spiced Marmelade, Rusty Hinge og Walnut Stain. De fleste stemplene er fra Lilli of the Valley, charmsene og blondebåndet er fra Kort & Godt. Har brukt magnet for å holde tagen lukket.

 På innsiden har jeg laget plass til å skrive en personlig hilsen.

 Bildet ble litt dårlig, men det står: "Det beste med fremtiden, er at den kommer en dag av gangen, Nyt dagen.", stempelet er fra North Star Stamp.

På baksiden har jeg litt ekstra bånd, slik at tagen kan henges opp.

Deltar med denne i disse utfordringene:

5 kommentarer:

Synnøve Dyhring sa...

kjempestillig tag,klem Synnøve

Rene sa...

Amazing tag...love the colors! Thank you so much for joining us at Creative Inspirations this week! Good luck and I hope to see you back Wednesday!
Rene :D

Jannhild sa...

Nyyydelig tag!! Det bli skikkelig lekkert med de fargene!! For det er ikke de enkleste fargene å bruke, syns jeg iallefall :)
Tusen takk for at du deltar på Sketchy Colors sin fargeutfordring denne uken! Lykke til!
Klem, Jannhild

cheiron sa...

What an absolutely gorgeous background. Thanks for playing along with the Something New Challenge over at the Simon Says Challenge Blog this week!

Sylvia sa...

Åhhh denne var stilig. Nydelige farger og lekker design.

Takk for at du scrapper med NSHK.

Sylvia